Menu

Udskiftning i bestyrelsen

Udskiftning i bestyrelsen Skal bestyrelsen eller bestyrelsesmedlemmer udskiftes? Vi hjælper med nødvendige selskabsretlige dokumenter, levering af protokol til jer for afholdelse af kommende ekstraordinær generalforsamling i selskabet, efterfølgende anmeldelse heraf til Erhvervsstyrelsen og vi leverer nyt sammenskrevet resumé. Fast pris: 1.380,00 + moms, eksklusiv registreringsafgifter til staten. BEMÆRK – FAST PRIS FORUDSÆTTER AT: Vi modtager […]

Fast pris 1.380 Bestil

Udskiftning i bestyrelsen

Skal bestyrelsen eller bestyrelsesmedlemmer udskiftes? Vi hjælper med nødvendige selskabsretlige dokumenter, levering af protokol til jer for afholdelse af kommende ekstraordinær generalforsamling i selskabet, efterfølgende anmeldelse heraf til Erhvervsstyrelsen og vi leverer nyt sammenskrevet resumé.

Fast pris: 1.380,00 + moms, eksklusiv registreringsafgifter til staten.

BEMÆRK – FAST PRIS FORUDSÆTTER AT: Vi modtager sagen skriftligt + modtager følgende i pdf på email: 1) kopi af eksisterende sammenskrevet resumé på selskabet + 2) kopi af ejerbog + 3) kopi af beslutningsgrundlag for udskiftningen af bestyrelsen/bestyrelsesmedlemmet + 4) kopi af personlig ID på anpartshaver(ne) i selskabet + 5) personligt ID på nyt/nye medlemmer af bestyrelsen. Personligt ID betyder kopi af både kørekort/pas og sygesikringsbevis.

↑ gå til toppen af siden