**** OBS: REGERINGEN HAR LUKKET FOR IVÆRKSÆTTERSELSKABER **** VI HAR FÅ FÆRDIGE IVS TILBAGE PÅ LAGER - SKYND DIG / TØV IKKE - KONTAKT OS PÅ TELEFON ****
Menu

Gør-det-selv IVS

Danmarks nok bedste iværksætterpakke. SKYND DIG, SLUTTER SNART, SE NEDENFOR...

Fast pris 680,00 kr. + moms Opret nemt & hurtigt
 • For dig, der selv vil anmelde selskabet
 • Undgå fejl i dokumenter
 • Du får online video vejledning til hjælp til registrering
 • Gratis kontrakter & masser af rabatter

OBS: 03.04.2019: Regeringen afskaffer iværksætterselskaberne fra 09.04.2019

Regeringen og Dansk Folkeparti afskaffer iværksætterselskaberne. Fra 9. april 2019 kan vi ikke længere tilbyde denne ydelse. Fra 9. april 2019 har du som ejer af et iværksætterselskab 24 måneder til at omdanne selskabet til anpartsselskab. Omdanner du ikke selskabet, vil selskabet blive tvangsopløst. (LÆS MERE HER..)

 

 

Stifte IVS billigt? Danmarks nok bedste ‘gør-det-selv’ Iværksætter Startpakke?

Stiftelse af IVS skal baseres på fejlfri dokumenter. Alt for mange forsøger selv, og laver fejl, som vi senere retter. Med denne pakke undgår du fejl i dokumenter – derfor får du en god & billig start. Efter stiftelsen (din underskrift) skal du selv anmelde selskabet, men med vores ‘videovejledning’ guides du trin for trin i processen.

Husk indholdet af selskabsdokumenterne betyder rigtigt meget senere i selskabets liv, når du skal samarbejde med andre, eller opnå en investor.

Du får: Iværksætterselskab klar til stiftelse & registrering

Vi leverer dit komplette og korrekte iværksætterselskab. Klar til din stiftelse. Du får korrekte stiftelsesdokumenter uden fejl. Herefter anmelder du selv på VIRK. Du logger på Virk med din egen NemID signatur. (Du skal anmelde indenfor 14 dage fra datoen for din underskrift).

Du får: 100% rigtige selskabsdokumenter – Derfor ingen bekymringer

Du får 100% korrekt og fejlfrit ‘stiftelsesdokument‘ samt fejlfri og nødvendig ‘egenerklæring’. Du undgår med andre ord at skulle spekulere over om ‘dokumenter’ du har fundet på Google nu også er anvendelige.

Du får: ‘on screen’ videovejledning

Du får ‘on screen’ videovejledning til, hvordan man anmelder på Virk – simpelthen ‘Trin for Trin’ anmeldelse.

Du kan se et eksempel her:

Du får ‘on screen’ vejledning til momsreg. m.v

 

Husk du kan når som helst i dagtiden gratis få support til anmeldelsen, hvis du ringer til Virk.dk på deres nummer, som er:

72 20 00 30.

Andre fordele ved denne pakke?

Gratis: ansættelsesaftale

Spar penge på senere ansættelsesaftale. Med i pakken følger 1 gratis gennemarbejdet skabelon til en timelønsansat og en direktørkontrakt.

Alt til din inspiration.

 

Gratis: ’10 gode råd – sådan får du dine penge hjem’

Du skal til at drive din egen virksomhed. På et eller andet tidspunkt, kommer du sikkert ud for en kunde, der ikke betaler til tiden. Du får derfor en række tips, du skal lære.

Derfor får du vores brugbare vejledning: ”sådan får jeg mine penge hjem ..” fra dine kunder. Vejledningen giver dig 10 gode råd til at undgå tab og få dine penge hjem.

 

Opnå 50% rabat på inkasso

Skulle det gå således, at de angivne tips alligevel ikke har effekt, så er hjælpen nær, når du har behovet:

For at hjælpe dig på vej inkluderer pakken en skabelon til ‘det rette rykkerbrev’ i B2B niveau og B2C niveau, og endda en rabatkupon på 50% rabat på din første inkassosag via vort koncept på NemInkasso.dk, som advokat Jacob Tøjner også står bag. Kuponen gælder i 12 måneder fra dit køb af gør-det-selv-pakken. (Rabatkuponen alene, har en værdi på kr. 400 + moms, og kan ikke konverteres til kontanter.)

 

Opnå 10% rabat på advokattimer

Har du behov for advokat indenfor den næste 12 måneder fra dit køb af gør-det-selv-pakken, får du 10% rabat på køb af op til 3 timers advokatbistand fra specialistadvokat Jacob Tøjner.

↑ gå til toppen af siden
 • Gør det selv IVS
 • For dig, der selv kan registrere iværksætterselskabet. Køb de rette dokumenter her.

  • 100% korrekte selskabsdokumenter & egenerklæring
  • Video: 'On screen videovejledning' trin for trin.
  • Flere Rabatter