****DITSELSKAB.DK HOLDER FERIELUKKET IND TIL 30. JULI 2018***

Gør-det-selv IVS

Tjek lige Danmarks nok bedste iværksætterpakke. Vi mener vi med denne pakke, giver dig en god start. Du skal gøre lidt selv, men med i pakken følger en perlerække af værdifulde tillæg og rabatter. Og så er du jo med pakken inde i varmen, og er registreret klient hos advokat Jacob Tøjner. Og det er ikke ringe, hvis du skal bruge en advokat her og nu. Kom godt i gang, og start med denne pakke, hvis du er til 'gør-det-selv'..

Fast pris kun 680,00 kr. ekskl. moms

Gå til bestilling

Vi tilbyder finansiering af advokatomkostninger

Månedlig rente på 2.5%. Lav udbetaling. Øvrige vilkår aftales.

Danmarks nok bedste ‘gør-det-selv’ Iværksætter Startpakke?

Vi vil gerne give dig en god start.

Vi anerkender, at alle ikke har ‘råd’ til vores ALL INCLUSIVE koncept.
Men vi vil jo alligevel gerne give dig en god start, på samme måde som vi har givet de utallige iværksættere vi har hjulpet siden 2004, hvor Ditselskab.dk som den første i Danmark så dagens lys.

Derfor har vi udviklet denne ‘gør-det-selv’ pakke til dig.

Du skal gøre en indsats selv, men med denne pakke undgår du åndsvage fejl i de nødvendige dokumenter for dit IVS.

Disse dokumenter som er hele fundamentet for din virksomhed. Fra nu af og frem. Tænk over det. Indholdet af dokumenterne betyder faktisk rigtigt meget.

Fejl kan påvirke mulighed for senere investor eller påvirke mulighed for et senere salg. Tåbelige fejl i indhold kan medføre risiko for ugyldighed, dvs. at det senere viser sig, at du slet ikke ‘har haft et IVS’. Og ingen tjekker dine fejl UP FRONT. Du kan skrive nok så tåbeligt i dokumenterne, i strid med lovgivningen og så videre. Det bliver opdaget senere i livet, og så er det for sent. Alt det undgår du med vores ‘gør det selv’-pakke.

Du får 1 stk. Iværksætterselskab til din senere stiftelse & registrering

Du får dit eget personlige komplette og korrekte iværksætterselskab med korrekt udfyldte vedtægter baseret på dine ønsker til din senere stiftelse ved print & underskrift hos dig og din egen senere anmeldelse & registrering på VIRK; hvilket du gør, når det passer med dine planer (dog indenfor 14 dage fra underskriftsdato). Se eksempel på den vejledning du modtager nedenfor.

Du får 100% rigtigt ‘stiftelsesdokument med vedtægter’ og 100% rigtig ‘egenerklæring‘ – ingen bekymringer

Med i pakken er selvfølgelig et 100% korrekt og fejlfrit ‘stiftelsesdokument‘ samt en 100% korrekt og fejlfri og nødvendig ‘egenerklæring’, som du skal bruge til at dokumentere dit kontante indskud i dit nye iværksætterselskab, den dag du stifter selskabet, f. eks. 500 kr., 1.000 kr., eller max. 25.000 kr.

Du får ‘on screen’ vejledning til registrering – se eksempel

Trin for trin hjælper vi dig med registreringen af dit IVS. Du får et link til en komplet vejledning på vores Youtube kanal. Du kan se et eksempel her:

Du får ‘on screen’ vejledning til momsreg. og alle andre pligter – se hele vejledningen her.

Husk du kan når som helst i dagtiden gratis få support til anmeldelsen, hvis du ringer til Virk.dk på deres nummer, som er: 72 20 00 30.

Gratis: skabeloner til ansættelsesaftaler

Det kan godt være du ikke skal have ansatte til en start. Men derfor kan du ligeså godt spare penge på at få lavet ansættelsesaftaler senere: Med i vores pakke får du selvfølgelig gratis gennemarbejdede skabeloner til en timelønsansat og en direktørkontrakt. Alt til din inspiration.

Gratis: vejledningen ’10 gode råd – sådan får du dine penge hjem’

Du skal til at drive din egen virksomhed. På et eller andet tidspunkt, kommer du altså ud for en, der ikke betaler til tiden. Her er der en række tips, du skal lære. Derfor får du vores brugbare vejledning: sådan får jeg mine penge hjem .. fra dine kunder. Vejledningen giver dig 10 gode råd til at undgå tab og få dine penge hjem.

50% rabat på første inkassosag

Skulle det gå således, at de angivne tips alligevel ikke har effekt, Så er hjælpen nær, når du har behovet: For at hjælpe dig på vej inkluderer pakken en skabelon til ‘det rette rykkerbrev’ i B2B niveau og B2C nivau, og endda en rabatkupon på 50% rabat på din første inkassosag via vort koncept på NemInkasso.dk, som advokat Jacob Tøjner også står bag. Kuponen gælder i 12 måneder fra dit køb af gør-det-selv-pakken. (Rabatkuponen alene, har en værdi på kr. 400 + moms, og kan ikke konverteres til kontanter.)

10% rabat på de næste 3 advokattimer købt efter levering af pakken

Har du behov for advokat indenfor den næste 12 måneder fra dit køb af gør-det-selv-pakken, får du 10% rabat på køb af advokatbistand fra advokat Jacob Tøjner.

Bestil

Gør-det-selv IVS

Fast pris kun 680,00 kr. ekskl. moms

Gå til bestilling

Oversigt

Klik for at gå til punktet