**** OBS: REGERINGEN HAR NU FREMSAT LOVFORSLAG OM AFSKAFFELSE AF IVS - VI FORVENTER SIDSTE CHANCE FOR ETABLERING ER ULTIMO MARTS 2019 ****
Menu

Omdannelse – omdanne IVS til ApS

Skal du omdanne dit IVS til ApS Er du træt af at dine kunder og forretningsforbindelser ser ned på dit Iværksætterselskab? Vil du omdanne dit IVS til ApS fordi du ikke kan få kredit. Har du også været ude for kunder, som du skulle “overbevise” om dit værd – alt sammen på grund af dit […]

Fra 2.500 - 3.000 kr. Bestil

Skal du omdanne dit IVS til ApS

Er du træt af at dine kunder og forretningsforbindelser ser ned på dit Iværksætterselskab? Vil du omdanne dit IVS til ApS fordi du ikke kan få kredit. Har du også været ude for kunder, som du skulle “overbevise” om dit værd – alt sammen på grund af dit Iværksætterselskab? Vi har hjulpet mange med at etablere Iværksætterselskab, og vi har hjulpet rigtigt mange med at komme op i ligaen for anpartsselskaber.

IVS til ApS

Lad os hjælpe dig med at omdanne dit IVS til ApS.

Du ved alt om IVS – ellers læs denne guide. Når dit IVS når en samlet mængde på 50.000 kr – bestående af summen af selskabskapital – f.x. 1.000 kr., og opsparing bestående af kontanter i banken eller værdien af et varelager; så kan du omdanne dit IVS til ApS. Læs hele artiklen om omdannelse her.

Hvordan?

  • Vi skal “se” dine selskabsdokumenter – da vi skal justere vedtægterne, skal vi modtage dem i kopi.
  • Vi skal samarbejde med din revisor – og har du ikke en revisor, kan vi måske hjælpe dig med vort store netværk. Vi har gennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med selskabsret, hvorfor vi har et meget stort netværk af revisorer. Dem kan vi selvsagt henvise dig til.
  • Der skal gennemføres en anmeldelse til Erhvervsstyrelsen. Anmeldelsen gennemføre samarbejde med revisor, og ordnes digitalt.
  • Herefter afsluttes sagen, fordi dit IVS nu er omdannet til et anpartsselskab.

Prisen for at hjælpe dig:

Prisen for at omdanne dit IVS til ApS afhænger af kompleksiteten

Bestil ydelsen. Så tager vi hånd om sagen efter vi har indgået en aftale.

↑ gå til toppen af siden