Menu

Bestyrelsens og tilsynsrådets forretningsorden

Bestyrelsens og tilsynsrådets forretningsorden Hvis bestyrelsen eller tilsynsrådet i et kapitalselskab består af flere medlemmer, skal der ved en forretningsorden træffes nærmere bestemmelser om udførelsen af bestyrelsens eller tilsynsrådets hverv. Ved udformningen af forretningsordenen skal der tages udgangspunkt i kapitalselskabets virksomhed og behov. I den forbindelse bør bestyrelsen eller tilsynsrådet særligt overveje, om forretningsordenen skal […]

Normalt kr. 3.500 – 6.000 Bestil

Bestyrelsens og tilsynsrådets forretningsorden

Hvis bestyrelsen eller tilsynsrådet i et kapitalselskab består af flere medlemmer, skal der ved en forretningsorden træffes nærmere bestemmelser om udførelsen af bestyrelsens eller tilsynsrådets hverv.

Ved udformningen af forretningsordenen skal der tages udgangspunkt i kapitalselskabets virksomhed og behov.

I den forbindelse bør bestyrelsen eller tilsynsrådet særligt overveje, om forretningsordenen skal indeholde bestemmelser om konstitution, arbejdsdeling, tilsyn med direktionens daglige ledelse, føring af bøger, protokoller m.v., skriftlige og elektroniske møder, tavshedspligt, suppleanter, regnskabskontrol, underskrivelse af revisionsprotokol og sikring af tilstedeværelsen af det nødvendige grundlag for revision.

Vi bistår med udformningen af en ordentlig saglig og fornuftig konkret forretningsorden efter en drøftelse med den eksisterende bestyrelse.

Advokatprisen:

Normalt i spændet kr. 3.500 – 6.000 + moms.

Lad os dog drøfte din sag, så vi kan være mere specifikke.

Advokat Jacob Tøjner, direkte: 3338 7076

↑ gå til toppen af siden