||||| Få en fortrolig snak med advokat Jacob Tøjner på 21 60 49 83 |||||
Menu
Nyhed-> -> -> -> Er det i orden, eller? -> -> -> -> Prøv at læs: ''SLIP FOR SKAT AF DIN LØN'' -> -> -> ->Læs mere
 • Michael Givskov, Founder & Direktør, Cykelpartner.dk ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Cykelpartner.dk ApS anvender løbende Jacob Tøjner som koncernadvokat. Vi modtager bistand til transaktioner, opkøb, omstruktureringer, medarbejderforhold, kontrakter m.v. Cykelpartner.dk ApS bliver altid mødt med skarp rådgivning, ordentlighed og god behandling. Vi vurderer advokat Jacob Tøjner som særdeles kompetent.
 • Benjamin Rud Elberth, – Digital Ekspert, rådgiver om digitale og sociale medier.
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Ikke bare fremragende rådgivning, men også fuldkommen reel, ordholdende og professionel...
 • Jesper Nørgaard Christensen, Head of Tax, Novozymes.
  ★ ★ ★ ★ ★
  ... Jeg har samarbejdet med advokat Jacob Tøjner på flere komplekse sager, som altid er blevet løst kompetent og med et yderst tilfredsstillende resultat …
 • Anders J. Kousgaard, Direktør,
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har netop benyttet ditselskab i forbindelse med oprettelse af et nyt selskab. En helt igennem positiv oplevelse, og jeg benytter dem gerne igen.
 • Karsten Løgstrup, Direktør, Dopio IvS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Det er en fornøjelse at kontakte Ditselskab, og blive mødt med forståelse og fantastisk hjælp, når man som jeg, er "ny" iværksætter.
 • Anette Nawrocki, Direktør, Kyote ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har fået den fineste og grundigste råd-og vejledning af Jacob Tøjner i forbindelse med oprettelse af selskaber. Ydermere blev servicen givet lige (bogstaveligt talt) op til jul, jeg havde ikke troet det muligt, men firmaerne blev altså oprettet!! Imponerende. Desuden har Jacob svaret hurtigt tilbage på mine (mange) spørgsmål undervejs, og udover at være særdeles professionel og kompetent så har han også humor. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Jacob Tøjner og Ditselskab.
 • Casper Bak, Direktør, SoHo
  ★ ★ ★ ★ ★
 • Søren Brinch, Direktør, Prosum ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg kan kun give Jacob og ditselskab.dk de allerbedste anbefalinger...
 • Hanne Hejgaard, Direktør, HKH Consult
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Jeg kan kun anbefale at bruge Ditselskab til virksomhedsstiftelse og andre relaterede emner. Jeg har fået en super fin og hurtig service samt meget kompetent rådgivning fra Jacob Tøjner..
 • Mia Marquardt Snoer Jensen, Direktør Ressourceselskabet Danmark ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Mange tak for venlig og god service. I får mine anbefalinger...
 • Dorrit Saietz, Direktør, Havlys ApS, Restaurant Vanvid
  ★ ★ ★ ★
  Tak for meget grundig vejledning og omhu ved oprettelse af vores selskab, som skal bygge og drive Restaurant Vandvid ombord på et skib i det ny Sydhavnen. Der var nogle forsinkelser undervejs, men vi er meget tilfredse med resultatet. Og vi håber at se jer, når vi holder 'snigpremiere' ... og serverer lækker mad på kajen. ...
 • Kim Schmeltz, Direktør, Schmelt IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde du fået det!! Tusinde tak for et kanon samarbejde i forbindelse med stiftelse af mine selskaber. Mage til rådgivning, service og ikke mindst sparring i Top professionalisme skal man lede længe efter – Du kan være sikker på at høre fra mig igen :) Jeg kan varmt anbefale Jacob Tøjner og co. i det yderst professionelle & kompetente advokatfirmaet: ditselskab.dk
 • Alf Døj, Direktør AvioSafe IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Ditselskab har givet os en fortræffelig service og slutteligt et godt resultat i forbindelse med juridisk ændring og kapitalstruktur i et selskab. Vi har ikke kunnet finde en bedre kompetence end den Jacob Tøjner har ført til processen. Det er rart at vide, at processen er ført af en kompetent advokat med domænekendskab. Kan på det varmeste anbefales.
 • Dinne Feldthusen Husted – Administrerende Direktør ISo Consult ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  ISO Consult har haft et fortrinligt samarbejde med Advokat Jacob Tøjner, SANKT PETRI ADVOKATER. Vi har oplevet en virkelig professionel tilgang – de er hurtige og ekstremt grundige. Alle forventninger – og mere til – bliver opfyldt. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bruger dem. Dinne Feldthusen Husted, Direktør. ISo Consult aps.
 • Martin Vester-Christensen, Data Scientist and Partner at Deformalyze ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg vil anbefale Jacob til alle der søger utrolig professionel og kompetent rådgivning. Jacob har assisteret i forbindelse med oprettelsen af vores anpartsselskab, gennemlæsning af kontrakter mv. Hos Jacob får man hele pakken og han besidder en stor viden som enhver "startup" med fordel kan drage nytte af..
 • Lars Majlund, Partner and founder, Majlund Invest A/S
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jacob har gennem de sidste 5 år ydet os advokatbistand indenfor bl.a. Stiftelse af selskaber, Anpartshaver Overenskomst, Leverandørkontrakter, Medarbejderkontrakter m.fl. Vi har hele vejen igennem modtaget professionel rådgivning fra Jacob, og de pågældende sager er altid blevet belyst fra flere sider, således at vi har haft et solidt grundlag at træffe beslutninger udfra.
 • Alfred Joensen, CEO at NES Technology
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har gennem en længere periode fået advokatbistand fra Jacob Tøjner... Jeg er overordentligt tilfreds med Jacobs indsats og de konkret opnåede resultater, vil specielt fremhæve stærkt engagement, faglig dygtighed, både i bredden og i dybden, samt en fantastisk effektiv arbejdsform.  Jeg vil derfor til enhver tid give Jacob mine allervarmeste anbefalinger..
 • Anette Sand – Direktør, Regnskabsskolen
  ★ ★ ★ ★ ★
  ...Advokat Jacob Tøjner står for klare linjer og no bullshit. Bringer vanskelige juridiske spørgsmål op på et anvendeligt plan...

Genoptagelse – ved Tvangsopløsning

Genoptagelse i forbindelse med tvangsopløsning:

Har du glemt årsrapporten, eller er du ramt af manglende registrering af reelle ejere?

Er du oversendt til skifteretten?

Læs nedenfor & Tag fat I os straks & inden, der kommer likvidator på.

genoptagelse

Genoptagelse – ved Tvangsopløsning

Glemmer du at aflevere årsrapport (f.eks.) bliver dit selskab sendt til tvangsopløsning. Det er en rigtig møgsituation, fordi du så skal igennem en træls genoptagelse af selskabet.

Vi kan bistå med genoptagelse indenfor tidsvinduet: ‘senest 3 måneder efter at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oversendt anmodningen til skifteretten’ om at tvangsmæssigt opløse selskabet.

Overvejer du genoptagelse skal du ikke sidde på hænderne – du skal reagere prompte ved tvangsopløsning. Hvis selskabet har været sendt til tvangsopløsning indenfor de sidste 5 år, behøver du ikke ringe. I den situation kan selskabet ikke genoptages. Bare ærgerligt.

Hvad skal du / vi levere i processen genoptagelse ved tvangsopløsning?

I forbindelse med anmeldelse af genoptagelse efter selskabet er oversendt til tvangsopløsning, skal vi angive og vedlægge:

 1. Fulde navn, funktion i selskabet, CPR-nummer, og adresse for bestyrelsesmedlemmer, direktører, medlemmer af tilsynsråd og suppleanter for disse.
 2. Fulde navn, CPR-nummer, eller CVR nummer og adresse for revisor, hvis selskabet er omfattet af revisionspligt efter årsregnskabsloven, eller selskabet frivilligt har valgt at lade sit årsregnskab revidere.
 3. Dokumentation for beslutningens lovlige vedtagelse.
 4. Nye daterede og ajourførte vedtægter, hvis vedtægterne er ændret i forbindelse med beslutningen om genoptagelse.
 5. Erklæring udarbejdet af en vurderingsmand, jf. selskabslovens § 37, om at kapitalen er til stede på tidspunktet for beslutningen om at genoptage selskabet, og at der ikke er ydet lån til selskabsdeltagere i strid med selskabslovens § 210, stk. 1. (- ulovlige aktionærlån)
 6. Den manglende årsrapport, der skulle have været indsendt inden anmeldelsestidspunktet.
 7. Dokumentation for, at en eventuel likvidator, som er udnævnt af skifteretten, giver samtykke til genoptagelse.

Tvangsopløsning & Genoptagelse – procesbemærkninger:

I henhold til gældende ret, kan generalforsamlingen i det selskab, som er oversendt til tvangsopløsning ved skifteretten, beslutte, at selskabet skal genoptages.

Mange selskaber, der oversendes til tvangsopløsning ved skifteretten, er i tvivl om deres muligheder for genoptagelse, efter en sådan oversendelse til skifteretten. Hvis skifteretten har udmeldt en likvidator i forbindelse med tvangsopløsningen, er det en forudsætning for genoptagelse af selskabet, at likvidator tiltræder genoptagelsen.

Angivne frister er alle absolutte, og der kan ikke dispenseres fra dem uanset baggrunden for den sene anmeldelse.Derfor: I min verden, genoptagelse i forbindelse med tvangsopløsning, er ikke ‘gør det selv’, men kræver bistand fra rådgivere, der tidligere har prøvet at genoptage et selskab.

Der kan dog ske genoptagelse senere end 3 måneder efter oversendelsestidspunktet, hvis Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har begået fejl ved oversendelsen.

Tilsvarende vil det af hensyn til at begrænse muligheden for misbrug ikke være muligt at genoptage selskabet, hvis det indenfor de sidste 5 år tidligere har været under tvangsopløsning.

Skal jeg genoptage selskabet eller ‘bare lade det gå konkurs’?

Ofte møder jeg spørgsmålet om ‘man bare skal lade det gå konkurs’ – og jeg forstår baggrunden.

Hvorfor bruge penge på at genoptage et selskab, der måske alligevel skal lukkes. Jeg har masse af synspunkter herom,men de kan alle opfattes som om jeg bare agiterer for, at du ‘skal købe noget’ – derfor nøjes jeg med følgende i min verden afgørende synspunkter:

Hvorfor skal jeg genoptage?

Er du ligeglad med at der på CVR.dk – når man søger på dit navn – ligger en historik på dig som person om, at du ikke kunne finde ud af at drive virksomhed, siden du har efterladt et selskab i konkurs? Er du ligeglad med den information de næste 20 år? Er du ligeglad med, at man kan klikke på selskabet, du efterlod, og at enhver kan se at oversendelsen til skifteretten f.eks. er forårsaget af manglende aflevering af regnskab? Er du ligeglad med at enhver, der tjekker dig senere i livet, f.eks. i forbindelse med senere jobsøgning kan konstatere, at du åbenbart ikke havde styr på det basale i forbindelse med drift af egenvirksomhed. Det kunne jo også være senere samarbejdspartnere, der gerne ville have dig med om bord, men som overvejer en ekstra gang, når de ser din historik på cvr.dk.

Derfor!

Mit råd: reflektér lidt over disse betragtninger, inden du beslutter dig for at være komplet ligeglad.

Genoptagelse af filial af et udenlandsk kapitalselskab

Ved anmeldelse om genregistrering af en filial af et udenlandsk kapitalselskab, som er blevet slettet i Erhvervs og Selskabsstyrelsens it-system, jf. selskabslovens § 350, skal der indsendes dokumentation for, at de forhold, der har ført til sletningen, ikke længere foreligger. Hvis filialen er blevet slettet som følge af manglende indsendelse af årsrapport, jf. selskabslovens § 350, stk. 1, nr. 3, skal årsrapporter for den pågældende periode indsendes.

Omkostninger

Vi skal lige vende sagen, og finde ud af, hvor vi er og hvilke problemer, der skal behandles. Oftest er vi markant billigere end de prisniveauer vi hører fra de ‘officielle’ udnævnte likvidatorer. Du får omkostninger både til os, og til revisor. Du skal ikke forvente at omkostningsniveauet til revisor kommer under 5 – 6.000 + moms. Alt bliver dyrere, hvis der først er udnævnt likvidator.

Ansvarsfraskrivelse
Advokat Jacob Tøjner tilbyder alene ditselskab.dk, herunder bloggen på ditselskab.dk som en service til dig og en kilde til inspiration og information. Det du finder og læser her, kan ikke erstatte konkret advokatrådgivning, og min levering af denne service til dig som læser, kan på ingen måde etablere et advokat-klientforhold mellem dig som læser og advokat Jacob Tøjner. Artiklerne her på ditselskab.dk er forsøgt gengivet så præcist som muligt, men Jacob Tøjner fraskriver sig ethvert ansvar som følge af fejl, forkerte oplysninger, mangelfulde oplysninger eller manglende opdatering af artiklerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *