Menu

Direktørskifte i selskabet

Direktørskifte i selskabet Skal den eksisterende direktøren udskiftes med en anden direktør? Har selskabet fået endnu en direktør? Vi hjælper med nødvendige selskabsretlige dokumenter, anmeldelse heraf til Erhvervsstyrelsen og vi leverer et nyt gældende sammenskrevet resumé. Fast pris: 900,00 + moms, eksklusiv registreringsafgifter til staten. BEMÆRK – FAST PRIS FORUDSÆTTER AT: Vi modtager sagen skriftligt […]

Fast pris 900 kr. Bestil

Direktørskifte i selskabet

Skal den eksisterende direktøren udskiftes med en anden direktør? Har selskabet fået endnu en direktør? Vi hjælper med nødvendige selskabsretlige dokumenter, anmeldelse heraf til Erhvervsstyrelsen og vi leverer et nyt gældende sammenskrevet resumé.

Fast pris: 900,00 + moms, eksklusiv registreringsafgifter til staten.

BEMÆRK – FAST PRIS FORUDSÆTTER AT: Vi modtager sagen skriftligt + modtager følgende i pdf på email: 1) kopi af eksisterende sammenskrevet resumé på selskabet + 2) kopi af ejerbog + 3) kopi af beslutningsgrundlag for udskiftningen af direktøren + 4) kopi af personlig ID på anpartshaver(ne) i selskabet + 5) personligt ID på nyt/nye medlemmer af direktionen. Personligt ID betyder kopi af både kørekort/pas og sygesikringsbevis.

Advokatprisen: 

Normalt Fast pris: 900,00 + moms, eksklusiv registreringsafgifter til staten.

Lad os dog drøfte din sag, så vi kan være mere specifikke.

Advokat Jacob Tøjner, direkte: 3338 7076

↑ gå til toppen af siden