>>> VI HOLDER FERIELUKKET TIL MEDIO JULI 2024 <<<
Menu
NyhedORDINÆR GENERALFORSAMLING: Relevant for dig med et selskab: Hvordan udformer man det korrekte referat?Læs mere
 • Få en samtale
 • Drøft din sag med Advokat Jacob Tøjner
 • Få en samtale
 • Michael Givskov, Founder & Direktør, Cykelpartner.dk ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Cykelpartner.dk ApS anvender løbende Jacob Tøjner som koncernadvokat. Vi modtager bistand til transaktioner, opkøb, omstruktureringer, medarbejderforhold, kontrakter m.v. Cykelpartner.dk ApS bliver altid mødt med skarp rådgivning, ordentlighed og god behandling. Vi vurderer advokat Jacob Tøjner som særdeles kompetent.
 • Benjamin Rud Elberth, – Digital Ekspert, rådgiver om digitale og sociale medier.
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Ikke bare fremragende rådgivning, men også fuldkommen reel, ordholdende og professionel...
 • Jesper Nørgaard Christensen, Head of Tax, Novozymes.
  ★ ★ ★ ★ ★
  ... Jeg har samarbejdet med advokat Jacob Tøjner på flere komplekse sager, som altid er blevet løst kompetent og med et yderst tilfredsstillende resultat …
 • Anders J. Kousgaard, Direktør,
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har netop benyttet ditselskab i forbindelse med oprettelse af et nyt selskab. En helt igennem positiv oplevelse, og jeg benytter dem gerne igen.
 • Karsten Løgstrup, Direktør, Dopio IvS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Det er en fornøjelse at kontakte Ditselskab, og blive mødt med forståelse og fantastisk hjælp, når man som jeg, er "ny" iværksætter.
 • Anette Nawrocki, Direktør, Kyote ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har fået den fineste og grundigste råd-og vejledning af Jacob Tøjner i forbindelse med oprettelse af selskaber. Ydermere blev servicen givet lige (bogstaveligt talt) op til jul, jeg havde ikke troet det muligt, men firmaerne blev altså oprettet!! Imponerende. Desuden har Jacob svaret hurtigt tilbage på mine (mange) spørgsmål undervejs, og udover at være særdeles professionel og kompetent så har han også humor. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Jacob Tøjner og Ditselskab.
 • Casper Bak, Direktør, SoHo
  ★ ★ ★ ★ ★
 • Søren Brinch, Direktør, Prosum ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg kan kun give Jacob og ditselskab.dk de allerbedste anbefalinger...
 • Hanne Hejgaard, Direktør, HKH Consult
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Jeg kan kun anbefale at bruge Ditselskab til virksomhedsstiftelse og andre relaterede emner. Jeg har fået en super fin og hurtig service samt meget kompetent rådgivning fra Jacob Tøjner..
 • Mia Marquardt Snoer Jensen, Direktør Ressourceselskabet Danmark ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Mange tak for venlig og god service. I får mine anbefalinger...
 • Dorrit Saietz, Direktør, Havlys ApS, Restaurant Vanvid
  ★ ★ ★ ★
  Tak for meget grundig vejledning og omhu ved oprettelse af vores selskab, som skal bygge og drive Restaurant Vandvid ombord på et skib i det ny Sydhavnen. Der var nogle forsinkelser undervejs, men vi er meget tilfredse med resultatet. Og vi håber at se jer, når vi holder 'snigpremiere' ... og serverer lækker mad på kajen. ...
 • Kim Schmeltz, Direktør, Schmelt IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde du fået det!! Tusinde tak for et kanon samarbejde i forbindelse med stiftelse af mine selskaber. Mage til rådgivning, service og ikke mindst sparring i Top professionalisme skal man lede længe efter – Du kan være sikker på at høre fra mig igen :) Jeg kan varmt anbefale Jacob Tøjner og co. i det yderst professionelle & kompetente advokatfirmaet: ditselskab.dk
 • Alf Døj, Direktør AvioSafe IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Ditselskab har givet os en fortræffelig service og slutteligt et godt resultat i forbindelse med juridisk ændring og kapitalstruktur i et selskab. Vi har ikke kunnet finde en bedre kompetence end den Jacob Tøjner har ført til processen. Det er rart at vide, at processen er ført af en kompetent advokat med domænekendskab. Kan på det varmeste anbefales.
 • Dinne Feldthusen Husted – Administrerende Direktør ISo Consult ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  ISO Consult har haft et fortrinligt samarbejde med Advokat Jacob Tøjner, SANKT PETRI ADVOKATER. Vi har oplevet en virkelig professionel tilgang – de er hurtige og ekstremt grundige. Alle forventninger – og mere til – bliver opfyldt. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bruger dem. Dinne Feldthusen Husted, Direktør. ISo Consult aps.
 • Martin Vester-Christensen, Data Scientist and Partner at Deformalyze ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg vil anbefale Jacob til alle der søger utrolig professionel og kompetent rådgivning. Jacob har assisteret i forbindelse med oprettelsen af vores anpartsselskab, gennemlæsning af kontrakter mv. Hos Jacob får man hele pakken og han besidder en stor viden som enhver "startup" med fordel kan drage nytte af..
 • Lars Majlund, Partner and founder, Majlund Invest A/S
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jacob har gennem de sidste 5 år ydet os advokatbistand indenfor bl.a. Stiftelse af selskaber, Anpartshaver Overenskomst, Leverandørkontrakter, Medarbejderkontrakter m.fl. Vi har hele vejen igennem modtaget professionel rådgivning fra Jacob, og de pågældende sager er altid blevet belyst fra flere sider, således at vi har haft et solidt grundlag at træffe beslutninger udfra.
 • Alfred Joensen, CEO at NES Technology
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har gennem en længere periode fået advokatbistand fra Jacob Tøjner... Jeg er overordentligt tilfreds med Jacobs indsats og de konkret opnåede resultater, vil specielt fremhæve stærkt engagement, faglig dygtighed, både i bredden og i dybden, samt en fantastisk effektiv arbejdsform.  Jeg vil derfor til enhver tid give Jacob mine allervarmeste anbefalinger..
 • Anette Sand – Direktør, Regnskabsskolen
  ★ ★ ★ ★ ★
  ...Advokat Jacob Tøjner står for klare linjer og no bullshit. Bringer vanskelige juridiske spørgsmål op på et anvendeligt plan...

Hvad er arrest? | Den Sorte Svane | Advokat Lise Roulund

Hvad er arrest

Det fremgår af nyhederne, (18.06.24) at ’man’ har fået foretaget arrest i advokat Lise Roulunds ejendom eller luksusvilla (som den betegnes), der ligger i Helsingør, nord for København.

Hvad er en arrest i en villa?

En arrest er et foreløbigt retsmiddel. En kreditor har penge til gode mod debitor. Kreditors krav er ’evident’ men der foreligger for eksempel endnu ikke et endeligt grundlag for at gå i Fogedretten og gøre udlæg i huset (for at sætte det på tvangsauktion, således at kreditor kan få nogle dukater hjem.). Her kommer ’arrest’ ind i billedet.

Effekten af en arrest?

Når man ’arresterer’ en villa betyder det at man får sikkerhed for, at debitor (her advokat Lise Roulund) ikke sælger villaen til en eller anden godtroende tredjemand, der intet aner om, at hun dermed er ved at bortskaffe sine aktiver. Sker det så forsvinder aktivet selvfølgelig ud af advokat Lise Roulunds formuesfære, og den betaling hun modtager (tænkt eksempel) vil tillige ’forsvinde’ ud i det blå, hvorefter kreditor lider (endnu større) tab.

Betingelsen for at få en arrest?

Der er 3 betingelser for arrest

I essens:

 1. Der skal bestå en fordring!
 2. Der kan ikke foretages udlæg for fordringen! Og
 3. Fogedretten skal slå fast, at muligheden for senere dækning vil blive væsentligt forringet (hvis man undlader arrest).

Arrest: består der en fordring?

Når man møder i fogedretten som debitor (overfor en kreditor) kan man selvsagt gøre indsigelser mod, at der overhovedet består en fordring. I den forbindelse finder en bevisførelse sted. Det er næsetn den samme bevisførelse som i byretten, men ikke helt. Som debitor skal man overbevise fogeddommeren om, at det findes betænkeligt at ’fremme sagen’ som det hedder. Lykkes det, vil sagen blive nægtet fremme. Lykkes det ikke fremmes sagen.

Arrest: der kan ikke gøres udlæg

Hvornår kan der gøres udlæg i ejendommen?

Det kan der, når der for eksempel foreligger en dom over debitor.

Lad os sige, at en kurator skal have en dom over f.x. advokat Lise Roulund, for eksempel for en erstatning.

Det fremgår af pressen, at advokat Lise Roulund tilsyneladende var med i bestyrelsen for en rockers byggefirma. Det fremgår af pressen, at kurator åbenbart har vurderet, at alle deltagere i dette selskab skal indstilles til konkurskarantæne. Som du kan læse om her, er en konkurskarantæne første skridt mod personligt ansvar og en senere dom om erstatning til konkursboet for et tab.

Udlæg fra kurators side kan således i eksemplet først foretages, når kurator har modtaget en sådan (endelig) dom.

Der kommer til at gå år.

Konkurskarantæne sagen tager i sig selv en rum tid, og den efterfølgende erstatningssag tager jo mindst 1 – 4 år, hvis den også ankes til Landsretten, hvilke en debitor ofte gør – om ikke andet så for at vinde tid, en såkaldt kreditanke.

Med andre ord kurator kan ikke – hvis det er kurator, der har fået arrest – gøre udlæg endnu.

Konkurskarantæne: er du i søgelyset vedrørende konkurskarantæne, så ret henvendelse. Vi har bred erfaring med at føre konkurskarantæne sager ved skifteretten, og vi vinder også sager ved skifteretten. Det kræver et veltilrettelagt forsvar.

Arrest: Bliver muligheden forringet

Det er selvsagt en konkret vurdering fra Fogedrettens side, om muligheden for senere fyldestgørelse vurderes at blive forringet, såfremt kurator – såfremt det måtte være kurator der har indleveret den konkrete arrest – ikke får mulighed for arrest.

På baggrund af pressen, må man blot konkludere, at dommeren i Helsingør har vurderet, at grundlaget for arrest er til stede.

Arresten er naturligvis kæret til Landsretten.

Er du kreditor, og har du behov for konkret bistand overfor debitorer, så ræk ud. Vi kører talrige sager.

Denne artikel referere til omtale i pressen, her og her, og her

Advokat Jacob Tøjner ©

 

 

Ansvarsfraskrivelse
Advokat Jacob Tøjner tilbyder alene ditselskab.dk, herunder bloggen på ditselskab.dk som en service til dig og en kilde til inspiration og information. Det du finder og læser her, kan ikke erstatte konkret advokatrådgivning, og min levering af denne service til dig som læser, kan på ingen måde etablere et advokat-klientforhold mellem dig som læser og advokat Jacob Tøjner. Artiklerne her på ditselskab.dk er forsøgt gengivet så præcist som muligt, men Jacob Tøjner fraskriver sig ethvert ansvar som følge af fejl, forkerte oplysninger, mangelfulde oplysninger eller manglende opdatering af artiklerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *