Menu

Registrering af Reelle Ejere

Inden 1. december 2017 skal alle selskaber registrere deres REELLE EJERE. Sker det ikke, bliver selskabet sendt til tvangsopløsning. Få nem hjælp lige nu.

Normalt kr. 450 - 800 + moms per selskab Bestil

OBS OBS OBS – SIDSTE FRIST ER 30.11.2017 – HEREFTER ENORM RISIKO FOR TVANGSOPLØSNING

Ja tak; jeg vil gerne have hjælp med registrering af reelle ejere:

Alle selskaber skal registrere:

Alle selskaber skal nu registrere deres ‘reelle ejere’.Det er ikke nok bare at registrere ‘legale ejere’. Lad os illustrere forskellen:

Jeg ejer holding IVS 100%, Holding IVS ejer Datter ApS 100%. Jeg er legal ejer i holding (da jeg ejer holding); og holding er legal ejer af Datter (da Holding ejer datter), men jeg er også reel ejer af holding, OG jeg er reel ejer af Datter, da jeg via holding kontrollerer Datter. Suk.

 

Selv om du ‘er’ i Ejerregisteret – er det ikke nok.

De fleste har formået at få deres selskab registreret i Ejerregisteret, men kun efter ‘de gamle regler’. Og efter de gamle regler registrerede man kun ‘legale ejere’ – altså den ‘direkte ejer’. (Mig der ejer Holding, og Holding, der ejer Datter). Men ikke det indirekte ejerforhold.

 

Nu skal de Reelle Ejere også registreres:

Reelle ejere skal registreres. Læs evt. vores dedikerede artikel her.

 

Registrer INDEN 1. december 2017.

Selskaberne skal have registrering på plads inden 1. december 2017. Sker det ikke, bliver selskaberne sendt til tvangsopløsning. Lad os hjælpe dig.

 

Er du klient i forvejen:

Har vi hjulpet dig/jer med registrering af selskab/selskaber, og har ejerforholdet ikke ændret sig siden selskabet/selskaberne blev registreret, er prisen kr. 450 + moms per. selskab, medmindre der foreligger særlige omstændigheder.

 

Er du ikke klient i forvejen eller har ejerforhold ændret sig:

Er du ikke klient eller har ejerforhold ændret sig, skal ejerforhold dokumenteres hele vejen op gennem koncernen, og vi skal sikre, at ejerbøger/ejerforhold er på plads og korrekt udfyldt.

Du må derfor forvente en højere pris, men prisen vil normalt ikke overstige en ca. 600 – 800 + moms per. selskab.  Kontakt os for mere info herom.

↑ gå til toppen af siden