Husk - det koster ikke noget at rette henvendelse!! - det koster først noget, når vi har indgået en aftale..
NyhedSe vores MEST POPULÆRE ETABLERINGSMODEL - tjek HER >>>Læs mere
×
Drøft din sag med Advokat Jacob Tøjner
Ring mig op

Det rette valg af virksomhedsform er fundamentalt, når du starter egen virksomhed. Få overblik over de forskellige former, og få dybdegående viden.

virksomhedsformer

GUIDE: Valg af virksomhedsform

I FAKTABOKSEN nedenfor finder du en oversigt over de forskellige virksomhedsformer eller selskabsformer. Her guider vi dig med mere viden, så du kommer nærmere dit mål: – at vælge det rigtige fundament for din virksomhed.

Personlig virksomhed eller selskab

Som advokat skal jeg præcisere for dig, at det følgende ikke erstatter konkret rådgivning. Formålet med denne guide er dog at give dig en brugbar viden. Måske har du alligevel spørgsmål. I så fald må du gerne kommentere nedenfor og stille spørgsmål. Dine spørgsmål og mine svar vil være til gavn for alle, så hold dig ikke tilbage.
delt

Hvilke virksomhedsformer findes så?

Som du ser i FAKTABOKSEN findes der grundlæggende to kategorier:

  • Den ene kategori er virksomheder, der baseres på ”din personlige økonomi”.
  • Den anden kategori er virksomheder, der baseres på et indskud af ” kapital”.

Det første kategori betegnes PERSONSELSKABER.

Den anden kaldes KAPITALSELSKABER.

Først læser du videre om Personselskaber, herefter læser du om Kapitalselskaber. Vælg i boksen her:

udfyld formularen

Del artiklen

Aktiv indholdsfortegnelse

Klik for at gå til punktet

Advokat
Jacob Tøjner

Jacob er specialistadvokat og arbejder udelukkende for mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, og fungerer som sparringspartner til talrige erhvervsdrivende.

Relaterede indlæg

  • Guide: Personlig virksomhed

    Hvis du skal starte egen virksomhed er viden om de forskellige typer fundamental. Her får du konkret viden om drift i personlig virksomhed.

  • Guide: Kapitalselskaber

    Denne artikel skal bidrage til dine overvejelser om rette valg af virksomhedsform. Her handler det om såkaldte kapitalselskaber, dvs. iværksætterselskaber, anpartsselskaber m.v.

Ansvarsfraskrivelse
Advokat Jacob Tøjner tilbyder alene ditselskab.dk, herunder bloggen på ditselskab.dk som en service til dig og en kilde til inspiration og information. Det du finder og læser her, kan ikke erstatte konkret advokatrådgivning, og min levering af denne service til dig som læser, kan på ingen måde etablere et advokat-klientforhold mellem dig som læser og advokat Jacob Tøjner. Artiklerne her på ditselskab.dk er forsøgt gengivet så præcist som muligt, men Jacob Tøjner fraskriver sig ethvert ansvar som følge af fejl, forkerte oplysninger, mangelfulde oplysninger eller manglende opdatering af artiklerne.

Kommenter på indlægget