||||| Få en fortrolig snak med advokat Jacob Tøjner på 21 60 49 83 |||||
Menu
Nyhed-> -> -> -> Er det i orden, eller? -> -> -> -> Prøv at læs: ''SLIP FOR SKAT AF DIN LØN'' -> -> -> ->Læs mere
 • Få etableret rette konstruktion
 • Specialistadvokat Jacob Tøjner har hjulpet tusinder gennem samme proces. Erfaring siden 1995 borger for god kvalitet
 • 99% opnår altid 'fast pris'
 • Michael Givskov, Founder & Direktør, Cykelpartner.dk ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Cykelpartner.dk ApS anvender løbende Jacob Tøjner som koncernadvokat. Vi modtager bistand til transaktioner, opkøb, omstruktureringer, medarbejderforhold, kontrakter m.v. Cykelpartner.dk ApS bliver altid mødt med skarp rådgivning, ordentlighed og god behandling. Vi vurderer advokat Jacob Tøjner som særdeles kompetent.
 • Benjamin Rud Elberth, – Digital Ekspert, rådgiver om digitale og sociale medier.
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Ikke bare fremragende rådgivning, men også fuldkommen reel, ordholdende og professionel...
 • Jesper Nørgaard Christensen, Head of Tax, Novozymes.
  ★ ★ ★ ★ ★
  ... Jeg har samarbejdet med advokat Jacob Tøjner på flere komplekse sager, som altid er blevet løst kompetent og med et yderst tilfredsstillende resultat …
 • Anders J. Kousgaard, Direktør,
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har netop benyttet ditselskab i forbindelse med oprettelse af et nyt selskab. En helt igennem positiv oplevelse, og jeg benytter dem gerne igen.
 • Karsten Løgstrup, Direktør, Dopio IvS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Det er en fornøjelse at kontakte Ditselskab, og blive mødt med forståelse og fantastisk hjælp, når man som jeg, er "ny" iværksætter.
 • Anette Nawrocki, Direktør, Kyote ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har fået den fineste og grundigste råd-og vejledning af Jacob Tøjner i forbindelse med oprettelse af selskaber. Ydermere blev servicen givet lige (bogstaveligt talt) op til jul, jeg havde ikke troet det muligt, men firmaerne blev altså oprettet!! Imponerende. Desuden har Jacob svaret hurtigt tilbage på mine (mange) spørgsmål undervejs, og udover at være særdeles professionel og kompetent så har han også humor. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Jacob Tøjner og Ditselskab.
 • Casper Bak, Direktør, SoHo
  ★ ★ ★ ★ ★
 • Søren Brinch, Direktør, Prosum ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg kan kun give Jacob og ditselskab.dk de allerbedste anbefalinger...
 • Hanne Hejgaard, Direktør, HKH Consult
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Jeg kan kun anbefale at bruge Ditselskab til virksomhedsstiftelse og andre relaterede emner. Jeg har fået en super fin og hurtig service samt meget kompetent rådgivning fra Jacob Tøjner..
 • Mia Marquardt Snoer Jensen, Direktør Ressourceselskabet Danmark ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Mange tak for venlig og god service. I får mine anbefalinger...
 • Dorrit Saietz, Direktør, Havlys ApS, Restaurant Vanvid
  ★ ★ ★ ★
  Tak for meget grundig vejledning og omhu ved oprettelse af vores selskab, som skal bygge og drive Restaurant Vandvid ombord på et skib i det ny Sydhavnen. Der var nogle forsinkelser undervejs, men vi er meget tilfredse med resultatet. Og vi håber at se jer, når vi holder 'snigpremiere' ... og serverer lækker mad på kajen. ...
 • Kim Schmeltz, Direktør, Schmelt IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde du fået det!! Tusinde tak for et kanon samarbejde i forbindelse med stiftelse af mine selskaber. Mage til rådgivning, service og ikke mindst sparring i Top professionalisme skal man lede længe efter – Du kan være sikker på at høre fra mig igen :) Jeg kan varmt anbefale Jacob Tøjner og co. i det yderst professionelle & kompetente advokatfirmaet: ditselskab.dk
 • Alf Døj, Direktør AvioSafe IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Ditselskab har givet os en fortræffelig service og slutteligt et godt resultat i forbindelse med juridisk ændring og kapitalstruktur i et selskab. Vi har ikke kunnet finde en bedre kompetence end den Jacob Tøjner har ført til processen. Det er rart at vide, at processen er ført af en kompetent advokat med domænekendskab. Kan på det varmeste anbefales.
 • Dinne Feldthusen Husted – Administrerende Direktør ISo Consult ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  ISO Consult har haft et fortrinligt samarbejde med Advokat Jacob Tøjner, SANKT PETRI ADVOKATER. Vi har oplevet en virkelig professionel tilgang – de er hurtige og ekstremt grundige. Alle forventninger – og mere til – bliver opfyldt. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bruger dem. Dinne Feldthusen Husted, Direktør. ISo Consult aps.
 • Martin Vester-Christensen, Data Scientist and Partner at Deformalyze ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg vil anbefale Jacob til alle der søger utrolig professionel og kompetent rådgivning. Jacob har assisteret i forbindelse med oprettelsen af vores anpartsselskab, gennemlæsning af kontrakter mv. Hos Jacob får man hele pakken og han besidder en stor viden som enhver "startup" med fordel kan drage nytte af..
 • Lars Majlund, Partner and founder, Majlund Invest A/S
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jacob har gennem de sidste 5 år ydet os advokatbistand indenfor bl.a. Stiftelse af selskaber, Anpartshaver Overenskomst, Leverandørkontrakter, Medarbejderkontrakter m.fl. Vi har hele vejen igennem modtaget professionel rådgivning fra Jacob, og de pågældende sager er altid blevet belyst fra flere sider, således at vi har haft et solidt grundlag at træffe beslutninger udfra.
 • Alfred Joensen, CEO at NES Technology
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har gennem en længere periode fået advokatbistand fra Jacob Tøjner... Jeg er overordentligt tilfreds med Jacobs indsats og de konkret opnåede resultater, vil specielt fremhæve stærkt engagement, faglig dygtighed, både i bredden og i dybden, samt en fantastisk effektiv arbejdsform.  Jeg vil derfor til enhver tid give Jacob mine allervarmeste anbefalinger..
 • Anette Sand – Direktør, Regnskabsskolen
  ★ ★ ★ ★ ★
  ...Advokat Jacob Tøjner står for klare linjer og no bullshit. Bringer vanskelige juridiske spørgsmål op på et anvendeligt plan...

Vi er to, der vil starte virksomhed – Case 2

Fokus: vores virksomhed giver overskud!

Kan vores overskud investeres i andre projekter?

Denne artikel, er den anden i en række af fem. Tjek alle her. 

Hvordan ser det ud, hvis vi vælger Interessentskabet

Opsparing i virksomhedsordningen

Vælger man interessentskabet vil opsparet overskud blive henført til den enkelte.

Det betyder, at vi begge selvfølgelig kan spare op i vores virksomhedsordning, men opsparingen kan vi ikke rigtig bruge til andet end videreudvikling af vores virksomhed.

Vi kan dog investere vores opsparing i andre ”personbeskattede projekter” for eksempel ”skatteprojekter”, vindmøller, solcelleprojekter og ”udlejning af f.x. engelske ejendomme”.

Investering af midlerne i virksomhedsordningen

Ønsker jeg at investere kr. 50.000 i et IT-udviklingsselskab sammen med andre, må jeg ”hæve” disse 50.000 i min virksomhedsordning, hvorefter jeg skal ”betale 50.000 i skat”. (For eksemplets skyld er min skatteprocent bare sat til 50%).

Jeg kan dog også købe firmabil for opsparingen, hvis jeg ønsker dette.

Vælger man at investere sin opsparing i Virksomhedsordningen i enkelt aktier eller anparter, betragtes det som en såkaldt hævning i virksomhedsordningen, hvorefter midlerne beskattes som personlig indkomst.

Med andre ord kan du IKKE anvendes 50.000 kr. til etablering af et anpartsselskab eller til investering i et sundt IT-projekt som investor.

Det ENESTE du kan som investor via virksomhedsordningen er, at investere i såkaldte akkumulerende investeringer. Har man opsparing eller får man opsparing i virksomhedsordningen skal man altså lede efter såkaldte skattefri investeringsselskaber til at stå for investeringen.

udbytte

Hvis nu vi vælger en Selskabsform (ApS eller A/S)

Opsparing i et kapitalselskab

I modsætning til et interessentskab er et kapitalselskab (anpartselskabet eller aktieselskabet) en selvstændig juridisk person, også skattemæssigt. Det betyder at selskabets økonomi skattemæssigt er fuldstændigt adskilt fra din økonomi som person. For interessentskabet forholdt det sig komplet omvendt. Der ‘fandtes’ interessentskabet ikke skattemæssigt, og det økonomiske resultat (opsparingen) fra interessentskabet lå i din privatøkonomi.

Vælger man Selskabsform opstår flere muligheder.

Vores opsparing i selskabet kan anvendes til videreudvikling af vores virksomhed, men vores selskab kan også investere i andre selskaber, ved hjælp af sit overskud, uden at denne investering skal beskattes først (som ovenfor).

Her gælder reglerne om ‘hævning’ ikke. Selskabet kan derfor investere som selskabet (du) har lyst, og i de aktiver selskabet har lyst til at investere i.

Hvis vi lader vort overskud blive stående i selskabet, er det selskabets midler, og selskabet er blevet mere velhavende.

Jeg (som deltager) kan ikke individuelt i forhold til min partner i selskabet, gennemføre (mine) investeringer i andre selskaber. Dette forudsætter anvendelsen af et individuelt holdingselskab.

Vi beskriver ikke forhold om holdingselskaber i denne artikel, det kommer i en senere artikel.

Læs næste Case her.

Ansvarsfraskrivelse
Advokat Jacob Tøjner tilbyder alene ditselskab.dk, herunder bloggen på ditselskab.dk som en service til dig og en kilde til inspiration og information. Det du finder og læser her, kan ikke erstatte konkret advokatrådgivning, og min levering af denne service til dig som læser, kan på ingen måde etablere et advokat-klientforhold mellem dig som læser og advokat Jacob Tøjner. Artiklerne her på ditselskab.dk er forsøgt gengivet så præcist som muligt, men Jacob Tøjner fraskriver sig ethvert ansvar som følge af fejl, forkerte oplysninger, mangelfulde oplysninger eller manglende opdatering af artiklerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *