**** Ring direkte til advokat Jacob Tøjner - Ring til 21 60 49 83 ****
Menu
NyhedORDINÆR GENERALFORSAMLING: Relevant for dig med et selskab: Hvordan udformer man det korrekte referat?Læs mere
 • Få en samtale
 • Drøft din sag med Advokat Jacob Tøjner
 • Få en samtale
 • Michael Givskov, Founder & Direktør, Cykelpartner.dk ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Cykelpartner.dk ApS anvender løbende Jacob Tøjner som koncernadvokat. Vi modtager bistand til transaktioner, opkøb, omstruktureringer, medarbejderforhold, kontrakter m.v. Cykelpartner.dk ApS bliver altid mødt med skarp rådgivning, ordentlighed og god behandling. Vi vurderer advokat Jacob Tøjner som særdeles kompetent.
 • Benjamin Rud Elberth, – Digital Ekspert, rådgiver om digitale og sociale medier.
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Ikke bare fremragende rådgivning, men også fuldkommen reel, ordholdende og professionel...
 • Jesper Nørgaard Christensen, Head of Tax, Novozymes.
  ★ ★ ★ ★ ★
  ... Jeg har samarbejdet med advokat Jacob Tøjner på flere komplekse sager, som altid er blevet løst kompetent og med et yderst tilfredsstillende resultat …
 • Anders J. Kousgaard, Direktør,
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har netop benyttet ditselskab i forbindelse med oprettelse af et nyt selskab. En helt igennem positiv oplevelse, og jeg benytter dem gerne igen.
 • Karsten Løgstrup, Direktør, Dopio IvS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Det er en fornøjelse at kontakte Ditselskab, og blive mødt med forståelse og fantastisk hjælp, når man som jeg, er "ny" iværksætter.
 • Anette Nawrocki, Direktør, Kyote ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har fået den fineste og grundigste råd-og vejledning af Jacob Tøjner i forbindelse med oprettelse af selskaber. Ydermere blev servicen givet lige (bogstaveligt talt) op til jul, jeg havde ikke troet det muligt, men firmaerne blev altså oprettet!! Imponerende. Desuden har Jacob svaret hurtigt tilbage på mine (mange) spørgsmål undervejs, og udover at være særdeles professionel og kompetent så har han også humor. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Jacob Tøjner og Ditselskab.
 • Casper Bak, Direktør, SoHo
  ★ ★ ★ ★ ★
 • Søren Brinch, Direktør, Prosum ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg kan kun give Jacob og ditselskab.dk de allerbedste anbefalinger...
 • Hanne Hejgaard, Direktør, HKH Consult
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Jeg kan kun anbefale at bruge Ditselskab til virksomhedsstiftelse og andre relaterede emner. Jeg har fået en super fin og hurtig service samt meget kompetent rådgivning fra Jacob Tøjner..
 • Mia Marquardt Snoer Jensen, Direktør Ressourceselskabet Danmark ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  .. Mange tak for venlig og god service. I får mine anbefalinger...
 • Dorrit Saietz, Direktør, Havlys ApS, Restaurant Vanvid
  ★ ★ ★ ★
  Tak for meget grundig vejledning og omhu ved oprettelse af vores selskab, som skal bygge og drive Restaurant Vandvid ombord på et skib i det ny Sydhavnen. Der var nogle forsinkelser undervejs, men vi er meget tilfredse med resultatet. Og vi håber at se jer, når vi holder 'snigpremiere' ... og serverer lækker mad på kajen. ...
 • Kim Schmeltz, Direktør, Schmelt IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde du fået det!! Tusinde tak for et kanon samarbejde i forbindelse med stiftelse af mine selskaber. Mage til rådgivning, service og ikke mindst sparring i Top professionalisme skal man lede længe efter – Du kan være sikker på at høre fra mig igen :) Jeg kan varmt anbefale Jacob Tøjner og co. i det yderst professionelle & kompetente advokatfirmaet: ditselskab.dk
 • Alf Døj, Direktør AvioSafe IVS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Ditselskab har givet os en fortræffelig service og slutteligt et godt resultat i forbindelse med juridisk ændring og kapitalstruktur i et selskab. Vi har ikke kunnet finde en bedre kompetence end den Jacob Tøjner har ført til processen. Det er rart at vide, at processen er ført af en kompetent advokat med domænekendskab. Kan på det varmeste anbefales.
 • Dinne Feldthusen Husted – Administrerende Direktør ISo Consult ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  ISO Consult har haft et fortrinligt samarbejde med Advokat Jacob Tøjner, SANKT PETRI ADVOKATER. Vi har oplevet en virkelig professionel tilgang – de er hurtige og ekstremt grundige. Alle forventninger – og mere til – bliver opfyldt. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bruger dem. Dinne Feldthusen Husted, Direktør. ISo Consult aps.
 • Martin Vester-Christensen, Data Scientist and Partner at Deformalyze ApS
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg vil anbefale Jacob til alle der søger utrolig professionel og kompetent rådgivning. Jacob har assisteret i forbindelse med oprettelsen af vores anpartsselskab, gennemlæsning af kontrakter mv. Hos Jacob får man hele pakken og han besidder en stor viden som enhver "startup" med fordel kan drage nytte af..
 • Lars Majlund, Partner and founder, Majlund Invest A/S
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jacob har gennem de sidste 5 år ydet os advokatbistand indenfor bl.a. Stiftelse af selskaber, Anpartshaver Overenskomst, Leverandørkontrakter, Medarbejderkontrakter m.fl. Vi har hele vejen igennem modtaget professionel rådgivning fra Jacob, og de pågældende sager er altid blevet belyst fra flere sider, således at vi har haft et solidt grundlag at træffe beslutninger udfra.
 • Alfred Joensen, CEO at NES Technology
  ★ ★ ★ ★ ★
  Jeg har gennem en længere periode fået advokatbistand fra Jacob Tøjner... Jeg er overordentligt tilfreds med Jacobs indsats og de konkret opnåede resultater, vil specielt fremhæve stærkt engagement, faglig dygtighed, både i bredden og i dybden, samt en fantastisk effektiv arbejdsform.  Jeg vil derfor til enhver tid give Jacob mine allervarmeste anbefalinger..
 • Anette Sand – Direktør, Regnskabsskolen
  ★ ★ ★ ★ ★
  ...Advokat Jacob Tøjner står for klare linjer og no bullshit. Bringer vanskelige juridiske spørgsmål op på et anvendeligt plan...

Iværksætterselskabet – 7 hurtige pointer

OBS: 03.04.2019: Regeringen afskaffer iværksætterselskaberne fra 9. april 2019

Regeringen og Dansk Folkeparti afskaffer iværksætterselskaberne. Fra 9. april 2019 kan vi ikke længere tilbyde denne ydelse. Fra 9. april 2019 har du som ejer af et iværksætterselskab 24 måneder til at omdanne selskabet til anpartsselskab. Omdanner du ikke selskabet, vil selskabet blive tvangsopløst. (LÆS MERE HER..)

Iværksætterselskabet kan præcis det samme som anpartsselskabet.

Det kan indgå præcis samme aftaler, det kan handle, forhandle, eje domæner, eje IP rettigheder, udvikle apps etc. etc. Det alt. Det kan være håndværkervirksomhed, administrationsselskab, det kan fungere som ejendomsselskab, konsulentvirksomhed, investeringsselskab eller holdingselskab. Danmarks største guide om iværksætterselskaber finder du her.

 

Iværksætterselskabet er lige så nemt at etablere som anpartsselskabet.

Man skal stifte selskabet, indskyde kapitalen, vælge de rette vedtægter og det juridisk rette formål, anmelde selskabet til Erhvervsstyrelsen, og vupti – du er i gang. Vi kan hjælpe dig. Hvis du bestiller via os, så gennemgås din bestilling af mig. Vi tjekker om dine valg virker fornuftige, og gør de ikke det, så kontakter vi dig. Med i købet får du nødvendig direktørkontrakt samt en template på et gældsbrev mellem dig og dit iværksætterselskab, hvis du skal låne penge til selskabet. I processen har du adgang til at drøfte din sag med mig – jeg har mere end 20 års erfaring med for eksempel selskabsstiftelser. Det er med i prisen.

Iværksætterselskabet behandles skattemæssigt som et anpartsselskab.

PÅ beskatningen af de løbende driftsresultater er der ingen forskelle mellem iværksætterselskabet og anpartsselskabet. Begge selskaber betaler nu selskabsskat med 24½ % (2014) som herefter (i 2015) er faldende skatteprocent indtil den om et par år lander på 22%. Sælger iværksætterselskabet anparter eller aktier i andre kapitalselskaber, anpartsselskaber, aktieselskaber eller andre iværksætterselskaber (ikke børsnoterede), så er avancen på anparterne eller aktierne i disse selskaber ganske skattefri for iværksætterselskabet.

 

 

Iværksætterselskabet kan betale dig løn.

Masser af iværksættere tror ikke, at de kan udbetale løn til dem selv i iværksætterselskabet. Det kan de selvfølgelig – såfremt deres iværksætterselskab tjener penge. Der er ingen grænser for lønudbetalingen fra iværksætterselskabet – bortset fra, at Erhvervsstyrelsen oplyser, at lønudbetalingen ikke må anvendes til “omgåelse” af forbuddet mod udbytteudlodning. Personligt glæder jeg mig til at se styrelsens praksis her, for jeg tror det bliver et ret besværligt synspunkt at komme igennem med.

Er du studerende er iværksætterselskabet perfekt for dig med SU.

Iværksætterselskabet kan indeholde din lille webshop eller dit affiliate website, og alle indtægter derfra kan du lade forblive i selskabet. Selskabet er perfekt adskilt fra din personlige økonomi, og du slipper for at anvende udvidet selvangivelse og virksomhedsordning, så du slipper for modregning i SU’en selvom din virksomhed tjener penge. Du er studerende, så du kan passende supplere dine studier med et bogføringskursus og lærer dig at anvende eksisterende gratis bogføringsprogrammer.

Iværksætterselskabet har ikke noget dårligt ry.

Masser af “videnskabsmænd” på nettet udtaler sig om det plettede ry de pågældende forventer iværksætterselskabet vil få, og som vil “smitte af” på din virksomhed. Hvorfor forstår jeg ikke.  Selvfølgelig vil mange lukke deres selskaber fordi driften slog fejl, men tidligere lukkede mange i forvejen deres selskaber, fordi driften slog fejl. Det samme gælder også de utallige enkeltmandsvirksomheder, der ophører hvert år. Alle disse ophør har altid været der. Det har dog ikke medført, at enkeltmandsvirksomheden eller anpartsselskabet har et specielt dårligt ry. Hvad angår tabsrisiko for leverandører overfor iværksætterselskaber: jo – men – starter du et iværksætterselskab, med en kapital på 5 kr., så forventer du næppe den store kredit fra leverandører – og leverandørerne kender iværksætterselskabet. Skal selskabet modtage et varelager, så skal der med andre ord betales. Med andre ord er risikoen for at en række leverandører står tilbage med tab, efter min opfattelse forsvindende lille.

Iværksætterselskabet er perfekt til knopskydning i din eksisterende “koncern”.

Du ejer allerede et holdingselskab og et driftsselskab. Står du nu overfor samarbejder med andre om et givet projekt  – placer ideen i et separat iværksætterselskab ejet via dit holdingselskab. Lukker projektet går det ikke ud over din primære drift, bliver det en succes, kan du sælge din andel skattefrit via ejerskabet fra holdingselskabet.

Relaterede indlæg

Ansvarsfraskrivelse
Advokat Jacob Tøjner tilbyder alene ditselskab.dk, herunder bloggen på ditselskab.dk som en service til dig og en kilde til inspiration og information. Det du finder og læser her, kan ikke erstatte konkret advokatrådgivning, og min levering af denne service til dig som læser, kan på ingen måde etablere et advokat-klientforhold mellem dig som læser og advokat Jacob Tøjner. Artiklerne her på ditselskab.dk er forsøgt gengivet så præcist som muligt, men Jacob Tøjner fraskriver sig ethvert ansvar som følge af fejl, forkerte oplysninger, mangelfulde oplysninger eller manglende opdatering af artiklerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *