>>> VI HOLDER FERIELUKKET TIL MEDIO JULI 2024 <<<
Menu

Hvad er et iværksætterselskab?

Hvad er et iværksætterselskab. Hvordan adskiller det sig fra et almindeligt anpartsselskab? Hvordan stifter jeg et iværksætterselskab? Hvad med holdingselskaber? Hvordan behandles det skattemæssigt?

Formålet med denne video er at give dig en komplet guide om iværksætterselskaber. Det handler om, hvad er et iværksætterselskab. Hvordan adskiller det sig fra et almindeligt anpartsselskab? Hvordan stifter jeg et iværksætterselskab? Hvad med holdingselskaber? Hvordan behandles det skattemæssigt?

Relateret artikler

Guide: Virksomhedens Varemærke – fokus: Jensens Bøfhus

Hvad er et varemærke - Fokus: Varemærket "Jensens Bøfhus": Varemærkelovens § 2: Et varemærke kan bestå af alle arter tegn, der er egnet til at adskille en virksomheds varer eller tjenesteydelser fra andre virksomheders, og…


GUIDE: Iværksætterselskab?

OBS: 03.04.2019: Regeringen afskaffer iværksætterselskaberne fra 9. april 2019 Regeringen og Dansk Folkeparti afskaffer iværksætterselskaberne. Fra 9. april 2019 kan vi ikke længere tilbyde denne ydelse. Fra 9. april 2019 har du som ejer af…


Del videoen

  • Del via email

Forfatteren

Advokat
Jacob Tøjner

Jacob er specialistadvokat og arbejder udelukkende for mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, og fungerer som sparringspartner til talrige erhvervsdrivende.

Kommenter på indlægget